Първоначално публикувано от Kamen666
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с климатика? Работи ... ама не работи
Collapse
X
-
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеОказа се, че количеството си ми е точно толкова - 500, машината автоматично го определяла, а според човека от сервиза проблемът ми е задръстен поленов филтър, понеже духа доста слабо от духалките при максимално охлаждане и вентилатор на макс. И без тва си беше за смяна, ще видим дали има подобрение.
Аз си го сменям в началото на лятото веднъж,към края на лятото пак и веднъж през зимата.Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеАми би трябвало да има,филтъра оказва доста голямо влияние в/у работата на климатика.
Аз си го сменям в началото на лятото веднъж,към края на лятото пак и веднъж през зимата.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеАбе за смяна си е (сменях го есента при предишната смяна на масло), даже почна да ми се запотява стъклото отвътре. Днес ще го оправя.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Абе няма такъв филм "на око",понякога и 50 гр повече фреон,пречат на системата...Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Comment
-
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеАбе няма такъв филм "на око",понякога и 50 гр повече фреон,пречат на системата...Ти се хващаш за думата.Satanism не е длъжен да знае какво се прави, просто "термините" които използва са подвеждащи.
sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Моя грешка значи
Разбрах го така както съм го прочелHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Comment
-
Оказа се, че оня тъпак климатикаджията е сипал 650 вместо 500 гр. В резултат, климатикът нон стоп е включвал и изключвал до момента, в който не ми е изгорил бушончето командващо защитата. След като 2 пъти ходих да го питам кво става и що не работи първият път ми каза, че ми бил задръстен поленовият филтър, а вторият направи великото географско откритие, че не стигал ток до компресораи предложи срещу още 30 кинта електрикаджията му да диагностицирал проблема?!? Естествено го отсвирих и с малко помощ от един приятел попаднах на качествен сервиз за климатици в...Костинброд!?! Човекът освен всичко друго разбираше и от електричество и за нула време провери какво не е наред, и за сумата поискана за "диагностициране на проблема" от оня наглец плюс още 10 кинта ми оправи проблема и ми източи, премери и напълни както трябва ситемата. В резултат, дори и с поленов филтър за смяна, в колата е хладилник.
п.п. Никога не ходете в сервиза за климатици до бившият хладилен завод, срещу локомотивното депо на улицата (забравих как се казва), водеща към централният вход на гробищата! Просто там разбират само от Астри и Б4-киGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment